2022. június 29. szerda
Pál, Péter
Zöld zóna

Levegőből húst? Igen!

2022. június 11., 08:00

 A hús fogyasztása és annak “termelése” olyan fenntarthatatlan folyamat, melyről kénytelenek leszünk leszokni.

Éghajlat

A férfiak étrendjének környezeti lábnyoma közel kétszerese a nőkéhez képest

2021. december 24., 11:00

Elég régóta téma már a környezetvédelem területén az étkezési szokások, illetve annak szükségessége, hogy ezeket átalakítsuk.

Éghajlat

Jobb a húsfogyasztás csökkentése, de meddig_

2021. március 22., 08:00

A klímakatasztrófa ellen szervezett formában is fel kell venni a harcot, de mindenképpen söprögetni kell a saját portánk körül is.

Éghajlat

Az organikus hús tényleg jó megoldás?

2021. január 18., 12:00

A klímaváltozás kiteljesedésétől tartva igyekszünk megtalálni az étkezéseinkben, az életünkben a hús helyét, és azokat a lehetséges alternatívákat, amikkel lényegesen lehetne csökkenteni a hús termeléséhez kapcsolódó károsanyag-kibocsátást.

Éghajlat

Fellélegezhetnek az állattartó vegák - a kutyaeledelben is műhús lesz

2020. szeptember 14., 16:00

A vegetáriánusok teszik a legtöbbet a bolygóért, ez az az út, ami a legvalószínűbben segítene a Földön.

Zöld zóna

Elkerülhetetlenül jön a rovarebéd

2020. szeptember 12., 16:00

Tisztában vagyunk azzal, hogy a klímakatasztrófa jelentős változásokat hoz az életünkbe.

Zöld zóna

íme a tökéletesen ízes, és élethű nyomtatott steak

2020. július 26., 12:00

Az azért már jól látszik, hogy az étkezési szokásaink át fognak alakulni, ha tetszik, ha nem.

Zöld zóna

Van olyan hús, mely nem mű, és nem olyan káros, mint a mostaniak

2020. június 21., 12:00

Az étkezésekkel kapcsolatban kénytelenek leszünk átértékelni azt, ahogyan eddig gondoltunk erre a tevékenységre.

Ezek is érdekelhetnek