Levegőből húst? Igen!
A hús fogyasztása és annak “termelése” olyan fenntarthatatlan folyamat, melyről kénytelenek leszünk leszokni.

A hús fogyasztása és annak “termelése” olyan fenntarthatatlan folyamat, melyről kénytelenek leszünk leszokni.
Elég régóta téma már a környezetvédelem területén az étkezési szokások, illetve annak szükségessége, hogy ezeket átalakítsuk.
A klímakatasztrófa ellen szervezett formában is fel kell venni a harcot, de mindenképpen söprögetni kell a saját portánk körül is.
A klímaváltozás kiteljesedésétől tartva igyekszünk megtalálni az étkezéseinkben, az életünkben a hús helyét, és azokat a lehetséges alternatívákat, amikkel lényegesen lehetne csökkenteni a hús termeléséhez kapcsolódó károsanyag-kibocsátást.
A vegetáriánusok teszik a legtöbbet a bolygóért, ez az az út, ami a legvalószínűbben segítene a Földön.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a klímakatasztrófa jelentős változásokat hoz az életünkbe.
Az azért már jól látszik, hogy az étkezési szokásaink át fognak alakulni, ha tetszik, ha nem.
Az étkezésekkel kapcsolatban kénytelenek leszünk átértékelni azt, ahogyan eddig gondoltunk erre a tevékenységre.