2019. december 10. kedd
Judit

Elvihető tartalom

Addon

Ez egy olyan html kód, amelyet beilleszthetsz a weboldaladba, és ezáltal saját időjárás előrejelző bannered lehet az oldalon. Dinamikus, minden letöltéskor az aktuális előrejelzésünknek megfelelően frissül. Az alábbiakban kiválaszthatod a beilleszteni kívánt addon méretét, és azt, hogy melyik régióra mutassa az előrejelzést. Ha ez megvan, akkor máris láthatod a html kódot! Az addonok felhasználása ingyenes.

API

Ezt a megoldást azon partnereinknek ajánljuk, akik a nyers adatokat szeretnék megkapni, és a saját oldaluk designjának megfelelően formázni azt. Az adatok json formátumban érhetőek el egy tokenen keresztül. A csomag tartalmát egyedi igények szerint állítjuk össze, a lehetőségekről bővebben az info@koponyeg.hu-n érdeklődhetsz! Az API felhasználási feltétele a forrás jól látható és linkelt feltüntetése: „Az adatok forrása a Köpönyeg”.

E-mailes előrejelzés

Kérheted azt is, hogy a szöveges előrejelzést minden nap egy e-mailben küldjük el neked. Ez esetben csupán egy e-mail címet kell megadnod, és az általunk küldött egész országra vonatkozó szöveges előrejelzés minden reggel ott vár majd a postaládádban. Ezeket az adatokat is felhasználhatod a forrás jól látható és linkelt feltüntetése esetén: „Az adatok forrása a Köpönyeg”. További feltételekről az ÁSZF-ben olvashatsz.

RSS

RSS csatornánkon a minden nap többször frissülő Híreső cikkeinkről értesülhetsz. A forrás jól látható és linkelt feltüntetése itt is kötelező: „Az adatok forrása a Köpönyeg”. RSS feedünket itt találod.

Egyedi igények

Amennyiben a fentiek nem nyerték el a tetszésed, és valamilyen konkrét egyedi megoldást szeretnél, úgy írd meg a részletes igényed az info@koponyeg.hu-ra!