Július 14. Vasárnap, Örs, Stella

Berobban a tavasz, de nem marad sokáig

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Igaz, hogy még csak hónap eleje van, de ha február, akkor tavasz. Persze hivatalosan nem így van, de az emberek azzal nyugtatják magukat, hogy ez egy rövid hónap, vagyis nemsokára már a tavaszt köszönthetjük. Ez ugyan sokszor nem jön be, de reménykedni lehet.

Most például a tavasz kopogtat, hiszen a napsütés mellett ma akár 15°C-os meleget is lehet mérni. A tavasz illatai még váratnak magukra, de a D-vitaminnal töltekezésre most lesz egy kis lehetőségünk.

A szél is veszít erejéből, és végre tényleg láthatjuk a napot is, amire februárra már nagy szüksége van az emberek többségének, sőt, jó hír, hogy a kellemes idő még holnap, azaz február 10-én is jelen lesz!

Csütörtökre szintén ragyogó napsütésre számíthatunk, némi gyenge szélre, és 14°C körüli maximumokra. Igyekezzünk a napfénnyel töltekezni, mert pénteken sajnos a helyzet változik, bár hideg azért nem lesz.

Hidegfront azonban igen, és bár csak néhány fokkal hűl majd le a levegő, a Nap sajnos felhők mögé rejtőzik, így újra borongós napok köszöntenek majd ránk.

képek és lead kép: shutterstock