2022. december 8. csütörtök
Mária

Sokfelé eső

2020. október 6., 10:00
Sokfelé eső

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, záporeső. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék valószínű. Napközben fokozatosan megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke mindössze 13 és 20 fok között változik. Hidegfronti hatás várható. Rosszak lesznek a közlekedés időjárási feltételei a vizes utak és az erős oldalszél miatt.

Csütörtökön délelőtt a Dunától keletre még erősen felhős lesz az ég, és záporesők is előfordulnak. Később mindenhol csökken a felhőzet, és napos, gomolyfelhős idő alakul ki. A kezdetben még erős, olykor viharos északnyugati szél délutánra mérséklődik. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. 

Pénteken és szombaton változóan felhős időre számíthatunk, mindkét nap többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Kellemes őszi idő ígérkezik, délutánonként 20 fok körüli értékekkel. 

Vasárnap eleinte marad a változóan felhős idő, majd nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és késő estétől az eső is elered. 14 és 19°C között alakulhat a hőmérséklet.

(fotó: Pixabay)

Ezek is érdekelhetnek