2022. október 2. vasárnap
Petra

Ragyogó ünnep

2020. augusztus 19., 10:00
Ragyogó ünnep

Csütörtökön, augusztus 20-án sok napsütésre számíthatunk, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Esetleg keleten lehet elvétve zápor, zivatar. Gyenge marad a légmozgás, fronthatás sem várható. 27 és 32 fok közötti meleg valószínű.

Pénteken szinte zavartalan napsütés várható, kizárt az eső. Kiváló strandidő lesz 31-32°C körüli maximumokkal, gyenge széllel.

Szombaton marad a ragyogó napsütés, miközben tovább erősödik a nappali felmelegedés: szinte országos hőség valószínű 29 és 34 fok közötti maximumokkal. Estétől a nyugati tájakon megerősödik az ÉNy-i, és itt már elszórtan zápor, zivatar is előfordul.

Vasárnap főleg hajnalban fordul elő elszórtan zápor, napközben már felhőátvonulások várhatók. Az erős, néhol viharos északnyugati széllel hidegfront érkezik, átmenetileg megszűnik a kánikula. 24 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, elszórtan záporokkal. Élénk marad az északnyugati légmozgás. Kellemes nyári idő valószínű 26-27 fok körüli csúcsértékkel.

Ezek is érdekelhetnek