2023. január 29. vasárnap
Adél

Pénteken már havas eső is lehet!

2022. november 14., 18:00
Pénteken már havas eső is lehet!

Kedden erősen felhős, vagy borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk. A reggeli óráktól délnyugat felől elszórtan alakul ki eső, szitálás. A délnyugati szél megélénkülhet. 5 és 15 fok között alakul a hőmérséklet - a melegebb a derűsebb Tiszántúlon lehet.

Szerdán borult, szürke idő lesz. Eleinte elszórtan lehet szitálás, ködszitálás, majd délen többfelé, máshol szórványosan várható eső. Az északkeleti szél megélénkül. 12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön északkelet felől átmenetileg csökken a felhőzet, kisüt a nap, de a déli és a nyugati tájakon tartósabban felhős maradhat az ég. Főleg a nap első felében fordul elő még kisebb eső, szitálás. 5 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet, megkezdődik a lehűlés.

Pénteken borult idő lesz többfelé csapadékkal, mely az eső mellett a hegyekben és északkeleten már havas eső is lehet. Az északkeleti szél ismét megélénkül. 3-10 fok valószínű. 

Szombaton marad a borongós, párás idő, de átmenetileg kevesebb helyen fordul elő csapadék. Megerősödik az északkeleti szél. 7 fok körül alakul a maximum.

(fotó: Cyclonerik)

Ezek is érdekelhetnek