2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta

Párás, borús hétvége

2020. november 13., 10:00
Párás, borús hétvége

Szombaton borult, párás időre számíthatunk. Kevés napsütés esetleg délen lehet. Szitálás továbbra is bárhol előfordulhat. Néhol sűrű ködfoltok lesznek, ködszitálással. A délkeleti szél mérsékelt marad. Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: rossz látási viszonyokra készülhetünk és a szitálás miatt csúszósak lesznek az utak. 5-11 fok várható. 

Vasárnap reggelre sűrűsödik a köd, csökken a látástávolság. Napközben marad az erősen felhős, vagy borult, párás időjárás. Délen rövid időszakokra előbukkanhat a nap. A délkeleti, keleti szél megélénkül. 5-12 fok lesz - délen várható az enyhébb idő.

Hétfőn borult időre van kilátás, a ködfelhő felett esőfelhők is érkeznek, ezért egyre többfelé lehet eső, szitálás. A szél napközben északira fordul. 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden hajnalban még sokfelé, napközben inkább már csak a keleti tájakon valószínű eső, zápor. A Dunántúlon, majd a középső tájakon is csökken a felhőzet, pár órára kisüt a nap. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. 7-14°C körül alakul a maximum.

Szerdán változóan felhős idő valószínű, elszórtan zápor is előfordul. Az északnyugati szél élénk marad. Reggel 0-7, délután 9-12°C várható.

(fotó: Gábor Havel)

Ezek is érdekelhetnek