2023. január 29. vasárnap
Adél

Ködös reggel

2022. november 20., 18:00
Ködös reggel

Hétfőn reggelre sokfelé képződik köd, mely a déli órákra nagyrészt feloszlik, és változóan rétegfelhős idő várható, kevés napsütéssel. Nem lesz csapadék. 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. A délies szél mérsékelt marad.

Kedden délelőtt az erősen felhős égből az északkeleti tájakon elszórtan fordul elő szitálás, a hegyekben havas eső, hószállingózás. Délután délnyugat felől aztán beborul az ég, és egyre több helyen ered el az eső. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán erősen felhős, párás lesz az idő, és szórványosan valószínű újabb eső, záporeső. Kevés napsütés elsősorban az Alföld déli felén lehet. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Marad a +7 fok körüli maximum.

Csütörtökön reggelig még előfordulhat szitálás, gyenge eső; majd a több helyen erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. 5 és 11 fok között változik a maximum.

Pénteken a ködfoltok feloszlása után változóan felhős, részben napos időre van kilátás. Csapadék nem lesz. +9 fok körül alakul a csúcsérték.

(fotó: Harmath Beáta)

Ezek is érdekelhetnek