2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid

Kellemes őszi idő

2021. október 16., 18:00
Kellemes őszi idő

Vasárnap a párásság megszűnése után sok napsütésre számíthatunk, csapadék sehol sem lesz. A délies szél is gyenge marad. Kellemes őszi időnk lesz 15 fok körüli maximumokkal.

Hétfőn reggelre többfelé képződik rétegfelhőzet, mely több helyen egész nap megmaradhat. Eső ebből nem alakul ki. A legtöbb napsütés a délnyugati területeken lehet. Reggel 5, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél mérsékelt marad.

Kedden a köd- és párafoltok feloszlása után nyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék nem fordul elő. A déli szél egyre inkább megélénkül. 14 és 19 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szerdán északnyugat felől szakadozott felhőzet érkezik, de csak néhol alakulhat ki zápor. Legalább pár órás napsütés is valószínű. 16 és 22 fok közé melegszik a levegő. A délnyugati szél többfelé lesz élénk. 

Csütörtökön erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé várható eső, zápor. A délnyugati szél nagy területen erősödik meg. 15-20 fok között alakul a csúcsérték.

(fotó: Cyclonerik)

Ezek is érdekelhetnek