2023. április 2. vasárnap
Áron

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

2022. április 16., 18:00
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Húsvét vasárnap a többórás napsütést gomolyfelhők zavarják, de inkább csak északkeleten fordul elő kisebb zápor. Az északi, északkeleti szél megerősödik. Néhol viharos széllökések is lehetnek. 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Húsvét hétfőn észak, északkelet felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan számíthatunk záporokra. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős. Reggel 0, délután 11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan valószínű eső, szitálás. Élénk lesz az északnyugati szél. Marad a hűvös idő: délután csak 10-16 fok lesz.

Szerdán eleinte erősen felhős lesz az ég, és több helyen fordulhat elő eső, zápor. Később északnyugat felől csökken a felhőzet, és már inkább csak a keleti területeken lesz csapadék. Élénk lesz az ÉNy-i szél. 15 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Zápor már csak néhol fordul elő. 14-20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

(fotó: Szabó Ági)

Ezek is érdekelhetnek