2021. október 17. vasárnap
Hedvig

Hétvégén 15 fok is lehet!

2020. december 3., 10:00
Hétvégén 15 fok is lehet!

Pénteken erősen felhős, főleg nyugaton párás, foltokban ködös idő lesz. A legtöbb napsütésre a Tiszántúlon van esély. A délkeleti, keleti szél többfelé lesz élénk, néhol erős. 4 és 11°C közé erősödik a nappali felmelegedés. Melegfronti hatás érvényesül.

Szombaton változóan felhős időre számíthatunk. Rétegfelhők főleg a középső tájakon zavarják a napsütést. Számottevő csapadék nem lesz. Erős lesz a délkeleti szél, mellyel még enyhébb levegő érkezik hazánk térségébe: 9 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap a Dunántúlon erősen, máshol változóan felhős idő lesz. Csak elvétve fordul elő szitálás, vagy gyenge eső. Néhol már viharossá fokozódik a délkeleti szél. 8 és 15 fok közé melegszik a levegő. 

Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és délnyugat felől többfelé valószínű eső, záporeső. 9-11°C körül alakul a csúcsérték.

Kedden és szerdán erősen felhős, vagy borult, párás idő ígérkezik. Mindkét nap több helyen alakul ki eső, záporeső. Egyelőre marad az enyhe idő 5-10 fok közötti maximumokkal.

(fotó: Rostásy Szabó Mihály)

Ezek is érdekelhetnek