2023. március 27. hétfő
Hajnalka

Friss, napos idő

2021. október 8., 18:00
Friss, napos idő

Szombaton a déli határszélen változóan felhős lesz az ég, azonban az ország nagy részén ragyogóan napos időre számíthatunk. Eső sehol sem lesz. Hideg lesz a reggel, hiszen 0 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet, tehát többfelé lehet talajmenti fagy. Délután 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet. Megélénkül az északkeleti szél.

Vasárnap dél felől beborul az ég, és délen többfelé, máshol szórványosan várható eső, záporeső. Az északkeleti szél élénk lesz. Mindössze 7-13 fok közötti értékeket mérhetünk a délutáni órákban.

Hétfőn marad a borongós idő, és továbbra is délen alakul ki több helyen eső. Napközben északnyugat felől lassan szakadozik a felhőzet, míg a csapadék a keleti tájak fölé mozog. Marad a hűvös idő: 10-12°C valószínű.

Kedden eleinte változóan felhős lesz az ég, majd északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Elszórtan lehetnek záporok. Az északnyugati szél több helyen lesz erős. 10-15 fok körül alakul a maximum.

Szerdán változóan felhős időre van kilátás, elszórtan újabb záporokkal. Az északnyugati szél továbbra is erős lesz. 13 fok körül valószínű a csúcshőmérséklet - ez 2-3 fokkal elmarad az ilyenkor szokásostól.

(fotó: Rugási János)

Ezek is érdekelhetnek