2023. június 3. szombat
Klotild

Északnyugat felől záporok és viharos szél

2022. szeptember 17., 18:00
Északnyugat felől záporok és viharos szél

Vasárnap reggelig keleten még többfelé lesz eső, majd átmenetileg csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. A déli óráktól aztán északnyugat felől újabb felhők érkeznek, és szórványosan alakulnak ki záporesők. Egyre több helyen fokozódik viharossá az északnyugati szél. 16 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn a gyakran erősen felhős égből szórványosan valószínű eső, záporeső. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. Marad a 15-17 fok körüli csúcsérték.

Kedden felhőátvonulásokra van kilátás, elszórtan záporokkal - nagyobb eséllyel északkeleten lehet csapadék. Még mindig erős lökések kísérhetik az északnyugati szelet. 14 és 19 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdán többórás napsütés valószínű, de emelett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zápor is előfordulhat. A maximum 14 és 19 fok között várható.

Csütörtökön gyakran növekszik meg erősen a gomolyfelhőzet, és szórványosan fordul elő zápor. Az északkeleti szél gyakran lesz élénk. A hőmérsékletben nem lesz változás: marad a 17 fok körüli érték.

(kép: Dian's Photos)

Ezek is érdekelhetnek