2022. december 8. csütörtök
Mária

Estétől jönnek a zivatarok!

2022. szeptember 7., 18:00
Estétől jönnek a zivatarok!

Csütörtökön nyugat, délnyugat felől egyre több felhő érkezik; és eleinte elszórtan (főleg északkeleten, északon), majd késő délutántól, estétől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Eleinte a déli, majd estétől az északnyugati szél erősödik meg. 26-31 fokkal tetőzik a meleg.

Pénteken reggelig keleten még sokfelé várható eső, majd átmenetileg csökken a felhőzet, mindenhol kisüt a nap. Estétől nyugat felől újabb felhősödés valószínű, és az Alpokalján késő este már ismét lehet csapadék. 26 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Szombaton a délelőtti órákig erősen felhős lesz az ég, és több helyen alakul ki eső, zápor. Déltől északnyugat felől csökken a felhőzet az egyre erősebb szél hatására. 21-26 fok közötti maximumok lesznek. 

Vasárnap északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan fordulhat elő zápor. Erős marad az északnyugati szél. Már csak 22-23 fok valószínű.

Hétfőn többórás napsütésre van kilátás, a néha megnövekvő felhőkből nem várható csapadék. Kellemes késő nyárias idő ígérkezik 25 fok körüli csúcsértékkel.

(fotó: Papp Zoltán)

Ezek is érdekelhetnek