2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel

Délelőtt záporesők, zivatarok

2022. május 23., 18:00
Délelőtt záporesők, zivatarok

Kedden a nap első felében - a délnyugati tájakat leszámítva - többfelé várható eső, zápor, zivatar. Délután északnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, keleten is megszűnik a csapadék. Az északkeleti szél megélénkül, néhol meg is erősödik. 19 és 26 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Szerdán gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Eleinte csak elszórtan, estétől nyugat felől egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az ÉK-i, majd az ÉNy-i szél. 25-32 fokos nyárias meleg lesz.

Csütörtökön a többórás napsütés mellett felhőátvonulások lesznek, záporra kicsi az esély. 26 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Az északnyugati szél főleg délelőtt lesz még erős. 

Pénteken erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan valószínű eső, zápor, zivatar. 19 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet a borongós idő hatására. 

Szombaton erősen felhős idő várható, és továbbra is szórványosan fordul elő eső, záporeső. 15 és 24 fok között alakul a maximum, több fokkal esik vissza a hőmérséklet.

(fotó: Járvás József)

Ezek is érdekelhetnek