2023. január 29. vasárnap
Adél

Dél felől újabb esőfelhők jönnek

2022. november 18., 18:00
Dél felől újabb esőfelhők jönnek

Szombaton erősen felhős lesz az ég. A nap első felében még az Északi-középhegység térségében fordulhat elő gyenge havas eső, szitálás, vagy hószállingózás. Délután dél, délnyugat felől kezdődhet esőzés. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél megélénkül.

Vasárnap délelőtt az erősen felhős, vagy borult égből eleinte többfelé, majd délkeleten várható eső, a hegyekben akár havas eső. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, előbukkanhat a nap a Kisalföld térségében. Az északnyugati szél megerősödik. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn reggel ködfoltos, nappal rétegfelhős időre van kilátás, azonban délután egyre gyakrabban szakadozhat a felhőzet. Reggel 0, délután 7 fok valószínű.

Kedden a ködös reggel után a borult égből egyre többfelé várható eső, záporeső. A déli, délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. 3-9 fok között alakul a maximum.

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és főleg délelőtt valószínű többfelé eső, a hegyekben akár havas eső. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik. +7 fok körül alakul a csúcsérték.

(észlelőnk korábbi fotója)

Ezek is érdekelhetnek