Október 19. Szombat, Nándor

Ragyogó hétvége

Híreső
tegnap, 18:00
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton a Nyugat-Dunántúlon reggel még borús lehet az idő, majd ott is csökken a felhőzet, és sok napsütés várható némi fátyolfelhőzettel. Nem lesz sehol sem eső. A délkeleti szél megélénkül. 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap ragyogóan napos időre számíthatunk. A csapadék teljesen kizárt. Reggel -2, +6 délutám 13, 17 fok valószínű. A keleties szél néha megélénkül.

Hétfőn a köd és pára felszállása után derült, napos és száraz idő várható. A délkeleti, keleti szél helyenként élénkebb lehet. A reggeli hőmérséklet -1 és +6 fok között mozog, a nappali csúcshőmérséklet pedig 14 és 18 fok között alakul.

Kedden a köd és pára megszűnése után többnyire derült, napos időre lehet számítani, nyugaton fátyolfelhők jelenhetnek meg. Csapadék nem valószínű, a szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet 14 és 19 fok között változik.

Szerdán, október 23-án változó felhőzet és időnként napsütés várható, csapadék esélye csekély. Hajnalban pára- és ködfoltok alakulhatnak ki. Sok helyen élénkebbé válik az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.