Október 28. Hétfő, Szimonetta

Napsütés és rétegfelhő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!

Hétfőn reggelre többfelé alakul ki rétegfelhőzet, mely napközben tartósabban is megmaradhat. Mellette lehetnek ragyogóan napos területek is. Eső nem várható. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - a felhőzettől függően.

Kedden az ország délnyugati felén tartósabban rétegfelhős idő várható, míg máshol többórás napsütés lehet változó felhőzettel. 18-19 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északias szél élénk lesz.

Szerdán éjszaka kiterjedt rétegfelhőzet és köd képződik, amelyek napközben akár nagyobb területeken is megmaradhatnak. A ködös területeken szitálás vagy gyenge, szemerkélő eső is előfordulhat. Emellett lesznek napos részek is. A légmozgás mérsékelt marad, a hőmérséklet pedig 13 és 20 fok között várható.

Csütörtökön változatos időre számíthatunk: lesznek rétegfelhős, ködös, párás területek, valamint kevésbé felhős, napos részek is. Helyenként gyenge eső vagy zápor, a ködös vidékeken pedig szitálás is előfordulhat. Délután a hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Mindenszenteken napján, pénteken rétegfelhőzet, köd, pára és naposabb körzetek egyaránt előfordulhatnak. Néhol gyenge eső vagy zápor lehet, a ködös tájakon pedig szitálás is kialakulhat. Délután 13 és 19 fok között mozog a hőmérséklet.

(fotó: Fazekas-Horváth Judit)