Október 4. Péntek, Auróra, Edvin, Edvina, Tirzusz

Kiadós eső

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken eleinte borult időre számíthatunk országos, kiadós esőzéssel. Délután aztán délnyugat felől szűnni kezd a csapadék. Párás lesz a levegő. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk. 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton marad a borongós idő, és északkeleten, keleten még szitálás előfordulhat. Hajnalban ködfoltok képződnek. Az ÉK-i szél élénk marad. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap a ködfoltok megszűnése után változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan kisebb eső előfordulhat. 15-16 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfőn éjszaka és reggel főként az északkeleti és keleti területeken alakulhat ki pára, köd vagy rétegfelhőzet. Napközben inkább gomolyfelhők jelennek meg, az ország nagy részén többórás napsütésre lehet számítani. A déli és délnyugati szél mérsékelt marad, a hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett több órás napsütésre van kilátás, csapadék nem valószínű. Éjszaka és reggel ködfoltok alakulhatnak ki. A déli és délkeleti szél a Dunántúlon élénkebbé válik, helyenként meg is erősödhet. 20 fok köré melegszik a levegő.

(fotó: Juhász Martina)