Október 26. Szombat, Dömötör

ÉNy-on borongósabb, máshol napos

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton ÉNy-on tartósabban erősen felhős, míg az ország nagy részén változóan felhős-napos időre számíthatunk. Nem lesz eső. Reggel foltokban köd képződik. A délkeleti szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap a ködfoltok megszűnése után sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. 20 fok körüli kellemes idő ígérkezik.

Hétfőn napos, és tartósabban rétegfelhős tájak váltakoznak. 15 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk - a derűs tájakon lesz a legmelegebb. Gyenge marad a szél.

Kedden reggelre köd várható, amely helyenként tartósabb is lehet. Napközben a köd feloszlását követően változóan felhős időre számíthatunk, időnként több napsütéssel. Az északi szél élénk lesz. A hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul, a hűvösebb értékek a ködös, szélvédett területeken lesznek jellemzők.

Szerdán hajnalban ködfoltok képződhetnek, amelyek aztán fokozatosan feloszlanak. Napközben derűs és tartósan felhős tájak váltakoznak majd: a napos területeken akár 20 fok is lehet, míg a borultabb vidékeken inkább 15 fok körüli hőmérséklet várható. Csapadék nem valószínű, és a légmozgás többnyire gyenge marad.