Szeptember 22. Vasárnap, Móric

Nyárias vasárnap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap ragyogóan napos, igazi vénasszonyok nyara jellegű idő lesz. Kizárt az eső. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. 21-26 fok várható.

Hétfőn csak kevés fátyolfelhő zavarja a kellemes szeptemberi napsütést. Eső nem lesz. 22-27 fokos nyárias meleg valószínű. A délkeleti szél megélénkül.

Kedden délnyugat felől érkező szórványos záporok és zivatarok várhatók, az ég többnyire erősen felhős lesz. A déli és délkeleti szél sok helyen megélénkül, zivatarok környezetében erősebb széllökések is előfordulhatnak. Délután 18 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán fokozatosan csökken a felhőzet, inkább már csak délen és keleten fordul elő zápor. 22 fok körüli értékeket mérhetünk. A DNy-i szél megerősödik.

Csütörtökön részben felhős időre számíthatunk, időnként napsütéssel. Helyenként eső vagy zápor is kialakulhat. A déli, délnyugati szél sok helyen élénk lesz, néhol erősebb lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, míg a nappali csúcsértékek 21 és 25 fok között alakulnak.