Szeptember 23. Hétfő, Tekla

Kellemes vénasszonyok nyara

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn többnyire napos és száraz időre számíthatunk, helyenként fátyolfelhők és gomolyfelhők is megjelennek az égen. A déli, délkeleti szél sok helyen élénk lesz. A délutáni hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul, kellemes nyárias napunk lesz.

Kedden fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak nyugaton, később máshol is szórványosan alakul ki záporeső. A délkeleti szél megélénkül. 24-25 fokos meleg lesz.

Szerdán a nap első felében még borongós idő várható, különösen a déli és keleti területeken eshet az eső. Később azonban fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és kisüt a nap. A hőmérséklet délutánra 19 és 24 fok között alakul.

Csütörtök változóan felhős idő valószínű. Helyenként zápor is előfordulhat. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. A déli, délnyugati szél több helyen megélénkül. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Pénteken északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható zápor, eső. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg. ÉNy-on 20, DK-en még 28 fok körüli értékeket mérhetünk.