Június 22. Szombat, Paulina

Többfelé zivatar a nyárias melegben

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!

Pünkösd hétfőn a gyakran megnövekvő gomolyokból többfelé alakul ki zápor, zivatar - nagyobb számban a délutáni órákban. Jégeső és felhőszakadás is előfordulhat, viharos széllel. Nyárias meleg lesz 25 fok körüli maximumokkal.

Kedden gyakran lesz továbbra is gomolyfelhős az ég, de mellette kevés napsütés is lehet. Elszórtan fordul elő zápor, zivatar. A délkeleti szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 22-27 fok várható.

Szerdán az erősen felhős égből többfelé valószínű zápor, zivatar, sőt néhol tartósabb eső is lehet. 17 és 27 fok között változik a hőmérséklet - a csapadéktól függően.

Csütörtökön napos, gomolyfelhős időre van kilátás, és szórványosan továbbra is előfordulhat zápor, zivatar. Az északnyugati szél egyre jobban megélénkül. A csúcsérték 24-25 fok körül alakul.

Pénteken és szombaton ismét több lesz felettünk a gomolyfelhő, és többfelé, több alkalommal törhet ki zivatar, fordulhat elő zápor. Felhőszakadások is esélyesek. 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet.

(fotó: Kortyis Dávid)