Július 14. Vasárnap, Örs, Stella

Reggel ónos eső eshet!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!

Kedden a reggeli vegyes csapadék (figyelem, ónos eső veszély!) után napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, előbukkan a nap; de futó záporok még délután is lehetnek. A nyugati, északnyugati szél megerősödik. 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég. ÉK-en tartósan ködös idő lehet. Az ÉK-i tájakon többfelé, délnyugaton elszórtan lehet csapadék. ÉK-en az eső mellett havazás, ónos eső is lehet. A DNy-i, majd az ÉNy-i szél lesz erős. 2 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk, ÉK-en lesz a hidegebb.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, záporeső csak elvétve fordul elő. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. 5 és 12 fok közötti enyheség lesz.

Pénteken nyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és estétől egyre többfelé várható eső, északkeleten havas eső, akár hó is lehet. 3-10 fok valószínű.

Szombaton a viharossá fokozódó északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, kisüt a nap. +6 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

(fotó: Pap Miklós)