2021. október 19. kedd
Nándor

15, majd akár 20 fok!

2021. március 24., 18:00
15, majd akár 20 fok!

Csütörtökön a Tiszántúlon sok napsütés várható, míg az ország többi részén változóan felhős időre számíthatunk. Csak elvétve alakul ki zápor. Folytatódik a fokozatos felmelegedés: délután már 7-14°C valószínű.

Pénteken a napsütés mellett megnövekszik a felhőzet, de csapadékra kicsi az esély. A délies szél néha megélénkül. Tovább erősödik a nappali felmelegedés, a maximumok elérik a 11-18 fokot. 

Szombaton eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délutántól ÉNy felől erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Eleinte a délnyugati szél élénkül meg, majd estétől megerősödik az északnyugati légmozgás. A csúcsérték 15 fok körül alakul.

Vasárnap reggel csökken, napközben délnyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet, de csapadék már csak elvétve fordul elő. Az északnyugati szél napközben mérséklődik. 10-16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn még változóan felhős idő lesz, míg kedden már sok napsütés lehet. Újra melegszik a levegő: hétfőn 17, kedden már 20 fok várható.

(Kövesdy Ildikó)

Ezek is érdekelhetnek