Május 13. Hétfő, Imola, Szervác

Megújult a Köpönyeg

Hírek
2023. november 21. 06:00
null

Kedves Olvasónk!

Amint látod, a Köpönyeg teljes körű grafikai megújuláson esett át, hogy az oldalon tett látogatás még jobb élményt nyújtson! Az új kinézet megalkotása során törekedtünk arra, hogy a megszokott és kedvelt dolgok változatlanul elérhetőek maradjanak, ugyanakkor kibővítettük az oldalt olyan funkciókkal, melyek reményeink szerint könnyebbé teszik a használatot. 

Az átállás okozhat néhol fennakadásokat, vagy szokatlan működést. Kérjük, ha ilyet tapasztalsz, jelezd nekünk az info@koponyeg.hu emailcímen, és igyekszünk mihamarabb segíteni. 

Köszönjük szíves megértésedet!

FONTOS: 
Korábban regisztrált felhasználóként arra kérünk, hogy az első belépéskor kérj egy jelszóemlékeztető emailt, és változtasd meg a régi jelszavadat, mert a rendszer biztonsági okokból azt már nem fogadja el az új felületen. A folyamat mindössze pár percet vesz igénybe, és ha elakadnál, az alábbi leírásban lépésről-lépésre végig vezetünk a folyamaton:

A belépési mezőben az „Elfelejtett jelszó” linkre kattintva…

…megjelenik az alábbi képernyő:

Itt a korábban regisztrált emailcímedet kell megadni, majd a „Folytatás” gombra kattintani. Az alábbi felugró üzenetet kell kapnod:

Ezt követően rövidesen megkapod az emailt, melyben az új jelszó beállításához szükséges linkre kell kattintanod:

A böngésző a következő képernyőre visz, ahol meg kell adni és megerősíteni az új jelszót:

A „Jelszó beállítása” gombra kattintva el is készültél, melyet a következő felugró üzenet nyugtáz:

Amennyiben bármilyen észrevételed, vagy kérdésed lenne, örömmel várjuk leveledet az info@koponyeg.hu címre. Bízunk benne, hogy az új oldal elnyeri a tetszésedet és a jövőben is a Köpönyeg olvasói táborát erősíted!

Üdvözlettel: 
a Köpönyeg csapata