Május 26. Vasárnap, Evelin

Szezonnyitó sportnap a Normafán!

null

PR tartalom

Október 8-án, a Normafa látogatóközpontban tartja a Magyar Sí Szövetség a Normafa Parkkal és a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszterrel együttműködve szezonnyitó családi sportnapját.

A rendezvény részben folytatása a tavaszi nagy sikerű “Találkozzunk újra Normafán” programsorozatnak, ami az Aktív Magyarország finanszírozásával valósult meg.

A szombati napon lehetőség van kipróbálni a síelés több válfaját, a kezdők a sportágválasztó programok alkalmával szakemberek segítségével kipróbálhatják a következő sportokat, aktivitásokat:

- síugrás mini síugrósáncon

- lézeres mini biatlon

- alpesi síelés műanyag tanpályán

- sífutás műanyag tanpályán

- síroller

A gyakorlottabbaknak lehetőséget biztosítanak a szervezők, hogy verseny keretein belül is bemutathassák tudásukat a nyílt síroller versenyen vagy a műanyagpályás alpesi síversenyen. A pekingi téli játékok síolimpikonjai - Tóth Zita alpesi síző, Pónya Sára sífutó, Kékesi Márton alpesi síző, Kónya Ádám sífutó – is jelen lesznek, akikkel a gyerekek és a felnőttek egyaránt megismerkedhetnek.

Délután a szövetség a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszterrel együttműködve szakmai workshopot rendez, ahol a szakmai társszervek neves képviselőinek előadásait hallgathatják meg az érdeklődök.Azok a résztvevők, akik kipróbálnak egy sportágat, ajándék szelvényt kapnak, amivel értékes nyereményeket - libegő utalvány, Normafa Park ajándékcsomag, ajándék rétes -, fődíjként pedig egy családi síbérletet lehet nyerni Mátraszentistvánba!

A legkisebbekről sem feledkeznek meg a szervezők, amíg a nagyobb gyerekek kipróbálják magukat a különböző sí tevékenységekben, addig a kisebbeket arcfestés és kézműves foglalkozások várják!

Az előrejelzések szerint jó idő lesz, szombaton 10:00 és 16:00 óra között várnak mindenkit szeretettel a Normafa Park látogatóközpontban!

Kapcsolat

Normafa Park fenntartó és Üzemeltető intézmény

A Normafa Park munkatársai minden nap 9 és 17 óra között érhetők el.

Normafa Park információ, bejelentés:

+36204991111

Normafa Park e-mail cím:

bejelentes@normafapark.hu

A Libegő elérhetősége:

+36 1 394 3764

A képek forrása: Normafa Park