Május 3. Péntek, Irma, Tímea

Békafenntartó - egy kis kikapcsolódás a hírek között

Érdekesség
2024. február 12. 09:00
null

 

Bizonyára már nektek is feltűnt, hogy új külsőt kapott a Köpönyeg. Reméljük, hogy a kinézet elnyerte a tetszéseteket és még jobb élménnyé teszi oldalunk felkeresését! Ehhez az élményhez szerettünk volna még egy dologgal hozzájárulni, ami egy kis kikapcsolódást nyújt a hírek és előrejelzések olvasása közben. A szemfülesek már észrevehették, hogy kedvenc békánk rejtőzik az aktuális időjárás panel mögött, és némi noszogatásra (kattintásra) elő is bújik, hogy a Békafenntartó nevű játékhoz vezessen. Mobilon a menüből érhetitek el, a jobb felső sarokban található gombra kattintva.

A játék bárki számára elérhető, akár regisztráció nélkül is, ám ha dolgozik bennetek a versenyszellem, feltétlenül érdemes a játék kezdetét megelőzően belépni, hiszen csak így rögzülnek az elért eredmények. Ha valaki még nem rendelkezik felhasználói fiókkal, a következő linket követve pár kattintással elkészítheti: https://koponyeg.hu/regisztracio

Amint megnyílik a Békafenntartó felülete, a „Játék indítása” gombra kattintva kezdetét veszi az elemekkel folytatott küzdelem. A játékos feladata kétéltű barátunkat (ujjal, vagy egérmutatóval) úgy mozgatni a játéktéren, hogy a különféle időjárási viszontagságokat a lehető leghosszabb ideig elkerülje, így megőrizve a béka testi épségét. Ebben segítségére lesznek az elveszített életpontokat helyreállító, összegyűjthető tárgyak (hajszárító, törölköző, hősugárzó). A különböző csapadékok az idő előrehaladtával némiképp gyorsulnak, így érdemes résen lenni a minél magasabb pontszám eléréséhez.

A legjobb eredményekből ranglista születik, mely a játék végén tekinthető meg, illetve innen lehet új játékot is indítani. A valaha elért legmagasabb egyéni pontszámunk a profilunk kezdőlapján található.

A játékhoz sok sikert kívánunk, bízva benne, hogy minél többen leltek benne örömöt és kikapcsolódást!

 

Békafenntartószórakozásjáték