Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Vízi sportot űzöl? Így kerüld el a fülgyulladást (x)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

PR-tartalom

Természetes érzést kelt, egyszerű a használata és akár egész nap segítségül hívhatjuk a SwimSeal-t.

Az egészséges életmód egyik fontos összetevője a rendszeres mozgás. Szerencsére számtalan mozgásforma közül választhatunk. Vannak, akik futni szoktak, mások termekben edzenek, vagy közösségbe járnak sportolni. Az egyik legnépszerűbb mozgás mégis az úszás, nem véletlenül. Az egész testet alaposan átmozgató, kíméletes sportot sokan űzik. A szakértők a legfiatalabbaktól egészen az idősekig mindenkinek ajánlják, akinek az egészségi állapota engedi a vizes sport gyakorlását. Ugyan picit több készülődéssel jár, mint a legtöbb szárazföldi edzés, az úszás szerelmeseinek semmi sem szabhat gátat – kivéve a kellemetlen tünetekkel járó gyakori fülgyulladás.

Védi a fület

Szerencsére sokan tudják, hogy a fülgyulladás megelőzhető. Mivel a vízi sportot űzők nap mint nap ki vannak téve a fertőzött víz veszélyeinek, érdemes a tudatos megelőzés mellett dönteni. Jó megoldást kínál ehhez a SwimSeal védő fülcsepp, amelynek köszönhetően a fájdalmak, kellemetlen tünetek kivédhetőek. A SwimSeal egy olyan különleges készítmény, amely vékony bevonatot képez a külső fülben. A bevonat képes megvédeni a külső fül bőrfelületét a fertőzött víz káros hatásaival szemben akkor is, ha hosszan tartózkodunk a vízben. A fülcsepp 97,5 %-ban polisziloxánt tartalmaz, ami leginkább a szilikonhoz hasonlítható. Van benne teafaolaj, amely számos gyógyhatása mellett a fül védelméhez is kiváló. A fülcsepp összetevői nem akadályozzák a külső fül természetes működését, teljesen úgy funkcionálnak, mint a fülzsír.

Egyszerű és azonnal hat

A SwimSeal fülcsepp használata nagyon egyszerű. Mindkét fülnyílásba maximum 2-3 cseppet kell csepegtetni mielőtt a vízbe megyünk. Ha folyamatosan a vízben tartózkodunk, akkor a cseppentés 2 óránként megismételhető. Akkor sincs gond, ha túl sokat cseppentünk, mert a felesleg kifolyik a fülből - azt pedig egyszerűen csak töröljük le. A SwimSeal fülcseppet tartsuk száraz, hűvös helyen és óvjuk a közvetlen napfénytől. Azonban van néhány dolog, amelyet be kell tartanunk, ha a SwimSeal fülcseppet használjuk. Tudatosítsuk magunkban, hogy a SwimSeal csak a megelőzést szolgálja, nem alkalmazhatjuk fertőzés kezelésére. Tilos használni a fülcseppet, ha allergiásak vagyunk bármelyik összetevőjére. Nem szabad cseppenteni akkor sem, ha lyukas a dobhártya, vagy azon valamilyen tubus/szelep található. Használatát kerülni kell a terhesség és a szoptatás alatt.

Vigyük a nyaralásra

Nemcsak a sportolóknak érdemes beszerezni a SwimSeal-t, hanem azoknak is, akik vízközelben nyaralnak és azt tervezik, hogy időt töltenek a vízben – legyen szó strandolásról, úszásról, szörfözésről vagy búvárkodásról. Szerencsére folyamatosan bővül azon patikák, bioboltok és vízi sport szaküzletek listája, ahol kapható a termék.

Amennyiben szeretné, ezenalinkenmegrendelheti!

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet >>

képek forrása: Shuttertock,Bio Egészség Kft.