Április 12. Péntek, Gyula

A nyárias hétvége után erős lehűlés jön

Szöveges előrejelzés
Péntek
Csak fátyolfelhők szűrik a ragyogó napsütést. Nem lesz eső. Nyárias meleg várható 25 fok körüli maximumokkal. Az ÉNy-i szél néha megélénkül.
Szöveges előrejelzés
Szombat
Gomoly- és fátyolfelhők mellett napos, meleg időre számíthatunk. Eleinte az ÉNy-i, majd a DNy-i szél élénkül meg. 22-27 fok várható.
Szöveges előrejelzés
Vasárnap
Fátyolfelhős, napos, nyárias idővel búcsúzik a hét. Kizárt a csapadék továbbra is. A délnyugati szél megerősödik. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.
Szöveges előrejelzés
Hétfő
Délelőtt napos időre van kilátás, majd délután erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor csak elszórtan fordul elő. Viharossá fokozódhat a DNy-i, majd az ÉNy-i szél. Marad egyelőre az áprilisi nyár 25-30 fokkal.
Szöveges előrejelzés
Kedd
Erősen felhős idő valószínű szórványosan esővel, záporral. Markáns lehűlés kezdődik, véget ér a nyárias meleg. A hőmérséklet már csak 12-16 fok körül alakul - tehát jó 15 fokos lehűlés ígérkezik. Sokfelé lesz erős a szél.
Szöveges előrejelzésünk az egész ország területére vonatkozik, általános képet mutat az időjárás várható alakulásáról. Régióspecifikus előrejelzést városnévre keresve kaphatsz!