Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Sokfelé eső, zápor

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor. Zivatarok is kitörhetnek. Több helyen eshet kiadós mennyiségű csapadék. Többfelé lesz erős, néhol viharos a délnyugati, déli szél. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton reggelre sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely csak lassan szűnik meg, illetve a Dunántúl egyes tájain egész nap felhős maradhat az ég. Elszórt eső, szitálás is lehet. Máshol napos, közepesen felhős idő lesz. A csúcsérték 10 és 16 fok között változik.

Vasárnap az erősen felhős, vagy borult égből sokfelé várható eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. Csak késő délután nyugat felől csökken a felhőzet. 15 fok körüli értékeket mérhetünk. A déli szél erős lesz.

Hétfőn délutánig többórás napsütés valószínű, majd délutántól nyugat felől záporok, zivatarok alakulnak ki. 16-17 fok köré melegszik a levegő.

Kedden napközben fokozatosan csökken a felhőzet, délutánra többórás napsütés lehet. Reggel párás lesz a levegő. 11-16 fok közé csökken a hőmérséklet.

(fotó: Béres Attila)