Április 27. Szombat, Zita

Sokfelé eső, zápor

Előrejelzés
2023. november 02. 18:00
null

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor. Zivatarok is kitörhetnek. Több helyen eshet kiadós mennyiségű csapadék. Többfelé lesz erős, néhol viharos a délnyugati, déli szél. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton reggelre sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely csak lassan szűnik meg, illetve a Dunántúl egyes tájain egész nap felhős maradhat az ég. Elszórt eső, szitálás is lehet. Máshol napos, közepesen felhős idő lesz. A csúcsérték 10 és 16 fok között változik.

Vasárnap az erősen felhős, vagy borult égből sokfelé várható eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. Csak késő délután nyugat felől csökken a felhőzet. 15 fok körüli értékeket mérhetünk. A déli szél erős lesz.

Hétfőn délutánig többórás napsütés valószínű, majd délutántól nyugat felől záporok, zivatarok alakulnak ki. 16-17 fok köré melegszik a levegő.

Kedden napközben fokozatosan csökken a felhőzet, délutánra többórás napsütés lehet. Reggel párás lesz a levegő. 11-16 fok közé csökken a hőmérséklet.

(fotó: Béres Attila)

eső záporzivatarrétegfelhőzetcsapadékköd