Április 28. Vasárnap, Valéria

Fagyos, télies reggel

Előrejelzés
2023. november 18. 18:00
null

Vasárnap nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg északon fordul elő kisebb eső, a hegyekben és az északkeleti határszélen havas eső, hó is lehet. Reggel szinte országos fagy lesz: -7 és +1 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. Délutánra +7 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn az ország északkeleti felén szórványosan eshet az eső, délnyugaton ugyanakkor pár órás napsütés várható, csapadék nélkül. Élénk lesz a nyugati szél. 12-16 fok közé enyhül átmenetileg az idő.

Kedden erősen felhős, párás, északkeleten néhol tartósan ködös idő lesz. Elszórtan fordul elő eső. A csúcsérték 10 fok körül valószínű. Az északi szél egyre inkább megélénkül.

Szerdán változóan, de a középső tájakon erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső, a hegyekben havas eső előfordulhat. Az északi, északnyugati szél megerősödik. Erős lehűlés kezdődik. 7 fok köré csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön napos, gyengén felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Fagyos lesz a reggel, délután is csak +5 fok körül alakul a hőmérséklet. Közeleg a tél!

(észlelőnk fotója)

nyugati szélhőmérsékletnapsütéscsapadék