Április 28. Vasárnap, Valéria

Északkeleten gyakran eső

Előrejelzés
2023. november 19. 18:00
null

Hétfőn délnyugaton változóan, máshol erősen felhős lesz az ég. Északkelet felé haladva egyre többfelé alakul ki gyenge eső, szitálás. A nyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. 10-11 fok köré enyhül az idő.

Kedden délnyugaton, délen a borult égből több helyen alakul ki eső, zápor. Északon változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, de csak néhol fordul elő csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. 9-10 fok valószínű.

Szerdán aködfoltok feloszlása után gyengén felhős lesz az ég, de a középső tájakon borongós marad az idő - és főleg itt fordul elő záporeső. Sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél. 5-6 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Csütörtökön északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan fordul elő zápor, vagy hózápor. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. Reggel országos fagy lesz -10, -1 fokos értékekkel. Délután is csak +4, +5 fok lesz.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és délutántól egyre többfelé alakul ki eső. 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk.

(fotó: Fináncz)

záporészaknyugati szélcsapadékszitálásködfolt