Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Eső, ÉK-en hó

Előrejelzés
2023. november 29. 18:00
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!

Csütörtökön délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható csapadék: nagyrészt eső, de az északi, északkeleti tájakon - főleg eleinte - havas eső, havazás, ónos eső is előfordul. Eleinte a DK-i, majd az ÉNy-i szél élénkül meg. 0 és 10 fok között alakul a hőmérséklet - délnyugaton lesz a legenyhébb.

Pénteken estig marad a borús idő sokfelé esővel, északkeleten vegyes halmazállapotú csapadékkal. Kiadós mennyiség lehet. Estétől dél felől csökken a felhőzet, de ezzel együtt sűrű ködfoltok képződnek. +1, +10 fok lesz.

Szombaton erősen felhős lesz az ég. Északnyugat felől záporok, majd hózáporok érkeznek. Viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A front előtt délen akár 10-12 fok is lehet, majd délután gyorsan hűl a levegő.

Vasárnap markáns lehűlésre van kilátás viharos északnyugati széllel, hózáporokkal. Reggel országos fagy, délután is csak +1, +2 fok várható.

Hétfőn gyengén felhős idő valószínű, csapadék nélkül. Reggel -6, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet, igazi téli idő köszönt be.