Május 14. Kedd, Bonifác

Elszórt csapadék: Északon hó, máshol eső

Előrejelzés
2023. november 26. 18:00

Hétfőn nyugat, délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és elszórtan alakul ki gyenge csapadék: északon, északkeleten hószállingózás, hózápor; délen eső, zápor. A déli, délnyugati szél délutántól megélénkül. +1 és +7 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden délutánig a borult égből sokfelé várható eső, de az északkeleti határszélen és az Északi-középhegységben havas eső, hó is lehet. Délután nyugat felől szűnik a tartós eső, és záporok fordulnak elő. Délelőtt a délkeleti, délután az északnyugati szél erősödik meg. 0, +7 fok lesz, ÉK-en lesz a hűvösebb.

Szerdán északkeleten még gyakran lesz erősen felhős az ég, és itt hózáporok is előfordulnak. Máshol többórás napsütés valószínű. -3 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk. Több helyen lehet már téli nap, egész napos faggyal.

Csütörtökön délnyugat felől beborul az ég, és elszórtan fordul elő csapadék: ÉK-en hó, havas eső, máshol eső. Reggel -13 és -2, délután 0 és +10 fok között várható a hőmérséklet. A déli szél megélénkül, enyhülés kezdődik.

Pénteken erősen felhős, borongós időre van kilátás szórványosan esővel, záporral. +10 fok köré melegszik a levegő.