Május 23. Csütörtök, Dezső

Átmeneti napsütés

Előrejelzés
2023. november 28. 18:00

 

Szerdán a Tiszántúlon borongós marad az idő, és itt hózápor, havas eső még előfordulhat. Az ország nagy részén ugyanakkor többórás napsütésre számíthatunk. A nap első felében még erős lehet az északnyugati szél. Reggel -2, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható csapadék: nagyrészt eső, de északkeleten havazhat is. Sokfelé megerősödik a délnyugati szél. A fagyos reggel után délutánra, estére +2 és +11 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken borult, párás időre van kilátás sokfelé esővel, északon esetleg havas esővel. A szél északnyugatira fordul és megerősödik. A maximum délelőtt áll be, délen akár 15-17 fok is lehet. Délután aztán gyorsan hűl a levegő.

Szombaton délelőtt még borongós idő valószínű elszórt vegyes csapadékkal, délután aztán csökken a felhőzet. Nagy területen lesz erős az északnyugati szél. Reggel 0, délután +3 fok várható.

Vasárnap változóan felhős időnk lesz, csapadék nélkül. Reggel -10 és -2, délután -1 és +4 fok közötti értékeket mérhetünk.