Május 3. Péntek, Irma, Tímea

Mérsékelten meleg, szeles

Előrejelzés
2023. július 26. 18:00
null

Csütörtökön napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Esetleg északkeleten fordul elő zápor. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az északnyugati szél. 24-25 fok körüli, mérsékelten meleg időnk lesz.

Pénteken atöbbórás napsütés mellett északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és délutántól északnyugaton, északon záporok, zivatarok is előfordulnak. A délnyugatira forduló szél megélénkül. 30 fok köré melegszik a levegő.

Szombaton sok napsütés várható gomolyfelhőkkel, de zápor, zivatar csak néhol fordul elő. 30-32 fok körüli strandidőre készülhetünk.

Vasárnap anap első felében még marad a napos, nyugodt nyári idő. Délutántól aztán nyugat felől - egy közelgő hidegfront hatására - egyre többfelé törhet ki zivatar, alakulhat ki zápor. Heves zivatarok is lehetnek. Estétől - zivatartól függetlenül - viharossá fokozódik az északnyugati szél. A zivatarok előtt még 30 fok fölé melegedhet a levegő.

Hétfőn anapsütést gomolyfelhők zavarják, és már csak elszórtan fordul elő zápor. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 26-30 fok valószínű.

északnyugati szélzáporgomolyfelhőzivatarnapsütés