Június 25. Kedd, Bocsárd

Hűvös reggel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden gomolyfelhők mellett napos időre számíthatunk, esetleg elvétve fordul elő zápor. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. Reggel 3 és 9, délután 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de estig csak a Dunántúlon alakulhat ki eső, zápor. A délkeleti szél megerősödik. 16 és 21 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön az ország délnyugati felén borongós idő várható többfelé esővel, záporral. Északkeleten változóan felhős, nagyrészt napos idő ígérkezik, kicsi az esély csapadékra. A délkeleti szél élénk marad. A maximum 16 fok körül valószínű.

Pénteken már északkeleten is erősen megnövekszik a felhőzet, és összességében több helyen fordul elő csapadék. A keleti, délkeleti szél megerősödhet. 10-16 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Szombaton és vasárnap borús időre van kilátás, és mindkét nap több helyen ered el az eső. A csúcsértékek - elmaradva a sokéves átlagtól - mindössze 10 és 15 fok között alakulhatnak.

(fotó: Pap Miklós)