Május 28. Kedd, Csanád, Emil

Estétől ÉNy felől zivatarok!

null

Kedden a sok napsütést eleinte csak fátyolfelhők zavarják, majd északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet. Kezdetben csak északnyugaton, majd estétől szórványosan máshol is várható zápor, zivatar. Estétől az északnyugati szél is megerősödik. 26-27 fokos nyárias meleg lesz.

Szerdán délelőtt a gyakran erősen felhős égből szórványosan fordul elő záporeső. Délután északnyugat felől egyre több helyen süt ki a nap, de keleten még ekkor is lehetnek záporok,zivatarok. Erős lesz az ÉNy-i szél. 20-27 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Csütörtökön gyakran lesz gomolyfelhős az ég. Elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Élénk lesz az északi szél. A maximumok 24 fok körül alakulnak.

Pénteken marad a gomolyfelhős, de mellette napos, kora nyárias időjárás. Zápor, zivatar elszórtan fordul elő. Az északi szél megerősödik. 21-26 fok valószínű.

Szombaton főleg délnyugaton lesznek felhős tájak a nap első felében. Északkelet felől egyre több napsütés várható. Az ÉK-i szél megélénkül. 20-24 fok várható délután.

(fotó: Cyclonerik)