Február 27. Kedd, Ákos, Bátor

Nyugat felől kisebb esők

Előrejelzés
2023. április 27. 18:00
null

Pénteken eleinte változóan gomolyfelhős lesz az ég, többórás napsütéssel. Később nyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és késő délutántól szórványosan várható gyenge eső, zápor. A déli szél megélénkülhet. 15-20 fok valószínű.

Szombaton reggelig keleten még többfelé eshet az eső, majd egy átmeneti napos időszak után északnyugat felől újabb felhők érkeznek, és szórványosan alakulnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugati szél megerősödik. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Elszórt záporok főleg az északkeleti tájakon fordulnak elő. Élénk lesz az északi szél. 20 fok körüli kellemes tavaszi meleg ígérkezik.

Hétfőn, május 1-jén délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de kisebb eső, zápor inkább csak a Dél-Dunántúlon valószínű. 17-22 fok valószínű délután. Élénk marad a légmozgás.

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég, de csak elszórtan fordul elő kisebb eső, záporeső. Marad az élénk északias szél. 19 fok körüli maximumok várhatók.

(fotó: Tóth Margit)

szeleskellemesgomolyesőzápornapsütéstavaszszélfelhős