Június 16. Vasárnap, Jusztin

Hideg levegő érkezik a viharos széllel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn a középső tájakon erősen felhős lesz az ég, és szórványosan várható itt zápor, hózápor. A nyugati és a keleti tájakon hosszabb napos időszakok is lehetnek. Sokfelé lesz erős, néhol viharos az északi szél. 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden eleinte a Nyugat-Dunántúlon többórás napsütésre számíthatunk, majd délkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Tiszántúlon kisebb eső, havas eső is előfordul. Továbbra is erős lesz az északi szél. A fagyos reggel után délutánra 5-11 fok közé enyhül az idő.

Szerdán erősen felhős, az ország délkeleti felén borult lesz az ég. Utóbbi vidékeken fordul elő gyenge vegyes csapadék. Reggel -2, délután +7 fok körüli értékeket mérhetünk. Kissé gyengül a légmozgás.

Csütörtökön eleinte változóan, majd délután erősen felhős lesz az ég. Főleg az északkeleti tájakon fordulhat elő zápor, hózápor. Élénk lesz az északnyugati szél. A maximum 10 fok körül valószínű.

Nagypénteken folytatódik a borongós, hűvös idő. Az erősen felhős égből elszórtan fordul elő záporeső. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk. Egyelőre marad a 10 fok körüli csúcsérték.

(észlelőnk fotója)