Április 21. Vasárnap, Konrád

Északkeleten havazás, havas eső!

Előrejelzés
2023. április 05. 18:00
null

Csütörtökön eleinte változóan felhős időnk lesz, nyugat felé haladva több napsütéssel. Később északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és északkeleten havazás, havas eső, eső egyaránt kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. 2 és 12 fok között alakul a hőmérséklet - ÉK-en lesz a téliesen hideg idő.

Nagypénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Az ország északkeleti felén, kétharmadán többfelé alakul ki eső, szitálás. Néhol havas eső is lehet. 3-13 fok valószínű, ismét északkelet felé haladva lesz hidegebb. Élénk marad a légmozgás.

Szombaton marad az erősen felhős, borongós idő. Többfelé, több alkalommal fordulhat elő eső, zápor. Az északkeleti szél megélénkül. Hűvös lesz: délután csak 5-12 fok valószínű.

Húsvét vasárnap az erősen felhős égből még szórványosan alakul ki újabb csapadék. Délután dél felől szakadozik a felhőzet, előbukkan a nap. 7 és 14 fok között várható a maximum.

Húsvét hétfőn változóan felhős időre van kilátás, elszórtan fordul elő zápor. 10-16 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

(kép: Kun P. Andrea)

hűvösborulthideghúsvéttavaszborongósfelhőshavazáshavas eső