Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Többfelé viharos szél

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton reggelig délen és keleten még többfelé lesz csapadék. Napközben felhőátvonulásokra számíthatunk, de csak néhol fordul elő zápor, havas eső zápor. Nagy területen lesz viharos az északnyugati szél. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap eleinte sok napsütésre, friss időre számíthatunk; majd északnyugat felől felhősödés kezdődik. Nem lesz csapadék. Reggel országos fagy, délután 6-11 fok lesz. Élénk lesz az ÉNy-i szél.

Hétfőn fátyolfelhők szűrik a napsütést, csapadékra kicsi az esély. Többfelé lesz erős a déli, délnyugati légmozgás. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden délelőtt még több órára kisüt a nap, majd délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar, jégdara-zápor. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg. 15-17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán felhőátvonulások várhatók a hidegfront mögött, melyekből elszórtan fordul elő zápor, hózápor. Viharos lesz az ÉNy-i szél. 10 fok köré csökken a hőmérséklet.

(fotó: Kovács Viktor)