Március 3. Vasárnap, Kornélia

Egyre többfelé eső

Előrejelzés
2023. március 30. 18:00
null

Pénteken eleinte változóan, majd délutántól erősen felhős lesz az ég. Késő délutántól északnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor. Néhol zivatar is lehet. A délnyugati szél megerősödik. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton anap első felében délen és keleten még többfelé lehet eső, majd északnyugat felől csökken, szakadozik a felhőzet. Délután záporok, zivatarok (főleg DNy-on) fordulhatnak elő. Megerősödik az ÉNy-i szél. 14-15 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és több helyen valószínű eső, zápor. Délután észak felől csökken a felhőzet, de a középső tájakon borongós maradhat az idő - itt további záporok lehetnek. 9-15 fok lesz. Az északias szél élénk lesz.

Hétfőn felhőátvonulások lesznek, elszórtan záporral, a hegyekben hózáporral. Erős, néhol viharos északi szél várható. 6-11 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Kedden változóan felhős időre van kilátás. Elszórtan fordul elő vegyes csapadék. A szél erős marad. A maximum 9 fok körül változik.

(kép: NP Photo)

szelesviharosesőzáporhidegfronthétvégelehűléstavaszmárciusszélfelhős