Június 13. Csütörtök, Anett

Akár 20 fok is lehet, támad a tavasz!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön anap első felében többfelé várható eső, zápor. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, egyre több helyen süt ki a nap, de futó záporok még ekkor is lehetnek. 14 és 19 fok közötti igazi tavaszi idő lesz. A nyugati szél többfelé lesz erős.

Pénteken eleinte változóan felhős idő lesz, és csak elszórtan lehetnek záporok. Délután aztán délnyugat felől egyre több helyen alakul ki zápor, zivatar. Marad a 17 fok körüli tavaszi hőmérséklet. A déli szél megerősödhet.

Szombaton délig erősen felhős lesz az ég, és többfelé lehet eső, zápor, zivatar. Déltől csökken a felhőzet, kisüt a nap és felhőátvonulások lesznek. Délután már inkább csak északkeleten fordul elő zápor. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az északnyugati szél. Hidegfront érkezik. 10-15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap sok napsütésre, friss időre van kilátás. Délután azonban északnyugat felől felhősödés kezdődik. Reggel 0, délután 12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn változóan felhős idő ígérkezik, de csak elszórtan fordul elő zápor. Újra erősödik a nappali felmelegedés: 12-17 fok várható.

(fotó: Kövesdy Ildikó)