Június 14. Péntek, Vazul

Viharos széllel, esővel, majd hózáporokkal jön a hidegfront

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton egy hidegfront hatására többfelé várható eső a nap első felében, majd délután már csak délen lehet elszórtan havas eső, eső. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Délen kiadós mennyiségű csapadék várható. Reggel 10, délután már csak 6 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Az ország déli, délkeleti felén többfelé, máshol csak elszórtan valószínű vegyes csapadék: eső, havas eső, látvány (nem megmaradó) havazás egyaránt lehet. +1 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél még élénk lesz.

Hétfőn változóan felhős időre van kilátás, számottevő csapadék már nem lesz. A fagyos reggel után +5 fok köré enyhül az idő.

Kedden az ország északi felén többórás napsütés várható, míg délen rétegfelhős lesz az ég. Csapadék nem fordul elő. 4 és 10 fok között változik a maximum.

Szerdán napos, gyengén felhős idő valószínű a tavasz első napján. 7-12 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Az északkeleti szél megélénkülhet.