Július 22. Hétfő, Marica, Veréna

Lehűlés jön a hétvégére!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken eleinte több helyen, majd egyre inkább csak keleten várható eső, záporeső. Nyugat felől csökken a felhőzet, és egyre többfelé süt ki a nap. A délnyugati szél többfelé megerősödik. 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton északnyugat felől hidegfront érkezik, melynek hatására délelőtt többfelé várható eső, zápor. Délután felszakadozik a felhőzet, de délen további eső, majd havas eső várható. A hegyekben hózáporok is előfordulnak. Nagy területen lesz erős az északnyugati szél. 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délen több helyen, máshol néhol valószínű havas eső, hószállingózás. A Mecsekben komolyabb havazás sem kizárt. A fagyos reggel után délutánra +3 fok köré melegszik a levegő. Igazi téli időnk lehet.

Hétfőn eleinte marad a borongós idő, délkeleten kisebb vegyes csapadék is előfordul még. Később csökken a felhőzet. 3 és 7 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. Gyenge lesz a szél.

Kedden változóan felhős időre van kilátás, az ország nagy részén többórás napsütéssel. Nem lesz csapadék. 5-10 fok köré enyhül az idő, reggel mindenhol fagyni fog.

(fotó: Cyclonerik)