Június 20. Csütörtök, Rafael

Estétől gyenge eső

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön nagyrészt erősen felhős lesz az ég, de eleinte a Tiszántúlon még lehet szűrt napsütés. Az esti óráktól elszórtan fordulhat elő kisebb eső, zápor. A délnyugati szél csak néhol élénkül meg. 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken reggelig többfelé, délelőtt már csak keleten várható eső, záporeső. Napközben délnyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. Megerősödik a délnyugati szél. 11 és 17 fok közötti tavaszias meleg lesz.

Szombaton anap első felében az erősen felhős égből többfelé számíthatunk esőre, majd a déli óráktól csökken a felhőzet, és ekkor elszórt záporok, majd hózáporok fordulnak elő. Sokfelé megerősödik az északnyugati szél. Hidegfront érkezik. 5 és 10 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Vasárnap többórás napsütés mellett felhőátvonulások várhatók, melyekből elvétve előfordulhat zápor, vagy hózápor. Az északi szél erős marad. 3-9 fok valószínű.

Hétfőn erősen felhős időre van kilátás, de csak néhol fordul elő hózápor. Reggel országszerte fagyni fog, délután +5, +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

(észlelőnk fotója)