Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Vegyes halmazállapotú csapadék

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte elszórtan lehet szitálás, vagy hószállingózás, délután aztán dél, délkelet felől többfelé lehet vegyes halmazállapotú csapadék. Az északkeleti szél megélénkül. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délkelet felől újabb csapadéktömb érkezik. Délelőtt többfelé várható csapadék: a Dunántúlon inkább havazás, máshol vegyesen lehet eső, havas eső, hó. Délután kelet, délkelet felől csökken a felhőzet. +3 fok körüli értékeket mérhetünk. Élénk marad az északkeleti szél.

Hétfőn délnyugaton a borult égből többfelé várható eső. Az ország északkeleti felén ugyanakkor változóan felhős lesz az ég, némi napsütés is lehet. 2 és 9 fok közé enyhül a levegő.

Kedden marad időjárásunk kettős jellege: délnyugaton további esők lehetnek, míg északkeleten akár többórás napsütés is esélyes. +5 fok körül változik a maximum.

Szerdán borult, párás időre van kilátás. Elszórtan szitálás, havas eső, néhol hószállingózáselőfordulhat. 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

(fotó: MTI/Komka Péter)