Április 14. Vasárnap, Tibor

Vegyes halmazállapotú csapadék

Előrejelzés
2023. január 20. 18:00
null

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte elszórtan lehet szitálás, vagy hószállingózás, délután aztán dél, délkelet felől többfelé lehet vegyes halmazállapotú csapadék. Az északkeleti szél megélénkül. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délkelet felől újabb csapadéktömb érkezik. Délelőtt többfelé várható csapadék: a Dunántúlon inkább havazás, máshol vegyesen lehet eső, havas eső, hó. Délután kelet, délkelet felől csökken a felhőzet. +3 fok körüli értékeket mérhetünk. Élénk marad az északkeleti szél.

Hétfőn délnyugaton a borult égből többfelé várható eső. Az ország északkeleti felén ugyanakkor változóan felhős lesz az ég, némi napsütés is lehet. 2 és 9 fok közé enyhül a levegő.

Kedden marad időjárásunk kettős jellege: délnyugaton további esők lehetnek, míg északkeleten akár többórás napsütés is esélyes. +5 fok körül változik a maximum.

Szerdán borult, párás időre van kilátás. Elszórtan szitálás, havas eső, néhol hószállingózáselőfordulhat. 0 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

(fotó: MTI/Komka Péter)

esőtélzáporcsapadékszélhavazáshavas esőenyhülés