Július 16. Kedd, Valter

Változóan felhős, reggel fagyos

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap változóan felhős, napos időre számíthatunk. Tartósabb rétegfelhőzet a Duna-Tisza-közén lesz, itt gyenge vegyes halmazállapotú csapadék még előfordulhat. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg az ország északkeleti felén alakul ki havas eső, havazás. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. A fagyos reggel után délutánra +4 fok köré enyhül az idő.

Kedden anapsütés után felhőátvonulások lesznek, elszórtan záporral, hózáporral. Sokfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. Reggel 0, délután +5 fok körül valószínű a hőmérséklet.

Szerdán északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő eső, havas eső. 3 és 11 fok közé emelkedik a hőmérséklet. A nyugatias szél erős marad.

Csütörtökön borongós időre van kilátás, elszórtan záporral, a hegyekben hózáporral. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős, olykor viharos. +5 fok körül változik a maximum.

(fotó: Eck László)